Home Teknologji
Ju kanë bllokuar në Instagram? Si t'a zbuloni
Nëse keni qenë në një moment ku provoni dhe shikoni postimet e ndonjë prej miqve tuaj, por nuk jeni në gjendje të hyni në profilin e tyre, atëherë ka një zgjidhje për këtë.

Nëse doni të dini nëse ndonjë nga miqtë tuaj ju ka bërë bllok në Instagram, tani mund t'a zbuloni.

Nëse profili i Instagram-it të përdoruesit është vendosur në "private" atëherë emri i atij personi nuk do të shfaqet në listën e kërkimit; megjithatë kjo mund të nënkuptojë që ata ose ju kanë bllokuar ose e kanë deaktivizuar llogarinë e tyre në Instagram.

Një mundësi është që të krijoni një llogari të re në Instagram dhe pastaj thjesht ta përdorni funksionin "Kërko" duke vendosur emrin e përdoruesit në shiritin e Kërkimit / Search.

Nëse ju tregon profilin e personit, atëherë është pothuajse e sigurt se ata ju kanë bllokuar juve nga lista e miqve të tyre. /albeu.com/

Dërgoja mikut në:
Shkruani komentin tuaj!
 
Me këtë kod mund të zbuloni nëse celulari juaj është origjinal

Shqipëri Kosovë Maqedoni Sport Showbiz Argëtim Lifestyle Teknologji Auto Ekonomi Bota Video Lajme Foto Lajme English News
© 2003 - 2019 Albeu Online Media